BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Isnin, 14 Mac 2011

Potato Spring Dan Puding Susu Buah-Buahan

As salam semua.......

Hari ni mood makan,lapar je sepanjang hari
ni bukan kes mengandung pun,kes perut tak reti bahasa
pagi dah makan lontong,tengahari kenyang lagi
petang makan mee bandung dan soto
kongsi 3 beranak dengan en. suami dan harraz

Petang tadi teringin pulak nak buat puding
suruh en. suami pergi kedai beli bahan
tup2 balik kedai,bawak sekali potato spring!
waaaaaaa..sedapnya!perisa cheese!
selama ni teringin sangat nak makan
ada tengok dalam tv je,tak sangka pulak
dah ada jual kat taman ni...hoorey!

2 luv 4 me:

Ummi Amna berkata...

meh la anto kat umah amna cikit..hehe

EZAN IDMA berkata...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)