BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Rabu, 26 Januari 2011

Gunung Berlumut Yang Dah Tak Berlumut Ep:2

As salam semua.............

Seperti di janjikan,nak tunaikan versi gunung berlumut episod 2 merangkap yang terakhir..hehe!
kalau korang nak episod ke 3 kenalah datang sini..barulah boleh cipta story mori yang best2..
x gitu...sapa2 yang nak jimat tak payah tidur resort..tidur rumah puan blogger ni jer...
hehe...makan minum di tanggung,kira macam homestaylah...

Oklah...entry kali ni conpem memang banyak gambolah...conpem gak lambat loadingnya..hihi
sabar jelah kalau kena tunggu gambo muncul..kalau pergi blog cik epal tuh jenuh tunggu gambo kuo..
al maklum..pakai berukband,nak habis limit lak...sendiri tanggung ler...ahaksss...

2 luv 4 me:

Akasia Holiday berkata...

berminat jg AMBo ke sana... tapi kalu ke Melaka, nak bercuti secara bajet, hubungi AMBo..

LINDA berkata...

@Akasia Holiday wah,yeke..mmg ada plan nk ke melaka..nanti saya pergi ke blog awak...