BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Khamis, 20 Januari 2011

~~Rasa Seronok Giler,Korang Ada.....Hehe~~

Salam semua........

Rasa seronok...yer...seronok,seronot...bukan x senonoh...hehe...
Sebab dah kembali semula ke rumahku,syurgaku...dapat upate blog apa yang patut.
kat rumah akak line memang betul2 hampagasss...lagi hampessssss..
nak dapt GPRS pun tahap bercinta giler...siap nak kena junjung lak lappy..
tak ke haru....huhu...(bab junjung tu bagi dramatik sket...hehe)



Ke dua,dapat makan sate malam ni....adalah dalam 10 cucuk gak..huhu
bukan main lama mengidam nak makan sate ni...alahai...
time nak beli jer kedai tutup..kalau time bukak tu...wallet lak tutup...
kui...kui..yang ni tak dapat den nak nolong....

Ke tiga,dengan semangat perwira malam ni...dapat menghasilkan
header pertama yang di beri nafas semulajadi...hihi....oleh diriku sendiri...
tak cantik??....takpalah,saya ni bukan kreatif sangat tahap gaban..
setakat nak wat sedap2 kat mata sendiri tu ok ler....
tapi kalau ada yang puji pun ok gak...tak,bukan untuk riak...
untuk penambah semangat supaya lain kali dapat wat better..ececehhh..

Yang terakhir...gembira sebab...........jeng...jeng....
yang ni rahsia,tak nak beritahu...bila dah sampai masa saya bagi tau yer...
korang tak nak tahu pun,saya tulis gak kat blog ni..
ada aku kesahh...hehe!



Jangan gembira sangat,nanti dapat duka...ishh...teringat lak pesanan emak...huhu!





5 luv 4 me:

Taufan Ribut berkata...

grrrrrrrrrrr

linda dimin berkata...

grrrrrrrrrr gak....asal grrrrrrrrrr?

Ummi Amna berkata...

haha..yg rahsia tu aku nak tau..haha

linda dimin berkata...

haha...yang rahsia tu kenalah bg upah sate 50 cucuk br bkk rahsia...hehe!

linda dimin berkata...

@Ummi Amnabr aku perasan ummi amna sape..haha...lawak2..!