BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Isnin, 7 Februari 2011

GEGAR 1000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

Gegar 1000 Blog oleh Ben Ashaari

As salam semua....

Menyahut semangat en. Ben untuk menyatukan blogger2 di Malaysia..
apa salahnya kita bergabungkan..tak kira dari segi tenaga atau tidak..
bagi saya yang penting nilai persahabatan yang tidak dapat di jual beli
mungkin ranking blog boleh memberi pendapatan sampingan
tapi jika tiada ketenangan hati,duit tidak menjadi hal utamakan..
lain belalang,lain padang..lain orang,lain pandangan..
tepuk dada,tanya isi blog anda....

SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG !
 ANDA BAGAIMANA ??



















9 luv 4 me:

aliefcmoi berkata...

hye awk..nak tanya..apa tujuan segmen ni??alief tak faham..hehe..alief baru sebulan berblog..dan satu lagi alief nak tanya,..apa itu 'give away'?? blurr..boleh tak akak tolong jelaskan..akak,kalau akak free dtg la blog alief dan bagi komen membina supaya alief boleh mmbaiki hasil penulisan alief..huhu..thanx akak..

Piasara berkata...

blogging suka2 je akak ni..sbb akak suka menulis.akak juga suka baca blog,mcm2 ada kan...slmt berjaya dlm dunia blog untuk kita berdua..

LINDA berkata...

@aliefcmoi hai alief...segmen ni utk menyatukan blogger2 malaysia...cabaran abg ben ni nak satukan 1000 blogger dlm 1 masa...apa kata alief masuk blog abg ben...akk pun baru lagi,nti akk terjah yer blog alief...bukan nak bg nasihat,kita kongsi2 ilmu..ok!

LINDA berkata...

@Piasara samalah kita kak...linda pun minat menulis..juz share apa yg patut..org suka boleh baca,tak suka..takpa..

apisv2 berkata...

slm kunjungan
menerjah dan menggegarkan blog anda!
kunjungan dari blog abg ben=)
nice blog;)
blog apisv2

.:hanna radzi:. berkata...

Dtg gegarkan blog ni :)
Feel free,visit my blog lak :)

blackrosehunter berkata...

gegar cni!!
salam perkenalan..:)


Blackrose's latest entry: Tips SEO

Amirudy Mazlan berkata...

Jalan2 carik member. Salam.. :-)

fRaMe+LenSeS berkata...

Wahhh.. benar2 menarik ni.. nak gegaQ jugak la.. hii..

Nadh datang melawat kamu..
Salam kenai dari Nadh.. :)