BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Selasa, 22 Februari 2011

Give Away Dari Magrib



KLIK SINI kalau nak joint yer...
dah nak tutup dah...28hb Feb 2011

Magrib suruh buat entry ringkas jer....ahh...x kira nak panjang lebar gak...

kenapa nak masuk give away ni :

jawapan jujur~~ 
nak hadiah dari singapore!

jawapan kurang benar tapi kenyataan~~ 
sebab saya suka sembahyang maghrib!
sebab tu nak joint give away dari magrib....
selain tu saya juga suka baca blog magrib...
banyak ilmu ilmiah(ayat nak menang!)

follow blog~~ 
lama dah follow dengan ikhlasnya!

sesi mengetag~~ 
pilih anak sedara sendiri,kalau dia menang leh share hadiah(strategy!)



p/s: pilihlah ibu mengandung jadi pemenang...banyak pahala tu!


2 luv 4 me:

Hampasnyior berkata...

t.kasih sbb komen kat blog saya. :)

Magrib berkata...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html